Ibrahimovic s-a făcut de râs la naţionala Suediei

0
2777

Zlatan Ibrahimovic, atacantul-vedetă al naţionalei Suediei, a avut un comportament oribil la adresa adversarilor în timpul meciului cu reprezentativa Insulelor Feroe, din preliminariile pentru Campionatul Mondial de fotbal din 2014.

Suedia a câştigat cu greu partida respectivă, disputată la sfârşitul săptămânii trecute, înscriind golul victoriei cu zece minute înainte de finalul întâlnirii, aceasta după ce modesta echipă din Insulele Feroe a condus cu 1-0. Unul dintre adversarii lui Ibrahimovic din acel meci, Frodi Benjaminsen, cel care este şi căpitanul naţionalei din Insulele Feroe, a povestit cum s-a comportat Ibrahimovic pe parcursul întâlnirii: “M-a lovit cu cotul cu puţin timp înainte de pauză. Apoi, pe tunelul de la vestiare, l-am întrebat de ce a făcut asta. În acel moment a întins mâna spre mine, ca şi cum ar fi vrut să mă apuce de gât. Nu s-a ajuns însă la bătaie. Este un tip foarte arogant. Vorbea tot timpul pe teren, vorbea foarte urât despre noi. Tot timpul s-a lăudat cu echipa la care joacă el şi ce mulţi bani câştigă acolo. S-a comportat ca un copil, e cam infantil. Îi place să joace murdar, eu nu-l simpatizez deloc”.

Ajuns la vârsta de 31 de ani şi transferat în această vară la Paris Saint-Germain, Ibrahimovic a mai evoluat la echipe de top din fotbalul european precum Ajax Amsterdam, Juventus Torino, Inter Milano, FC Barcelona şi AC Milan.

Ibrahimovic sa făcut de râs la naţionala Suediei

Lasă un răspuns