Iulian C. din Deva, care lucra în Suedia, şi-a strangulat soţia si apoi s-a sinucis

0
2793

si_work_og_logo_450

Un bărbat din Deva şi-a strangulat soţia, apoi s-a sinucis, aruncându-se de pe un bloc! I-a scris pe piept cu carioca roşie „Facebook ucide”

Cadavrul unei femei de 28 de ani a fost descoperit, duminică dimineaţă, într-un apartament din municipiul Deva, iar anchetatorii spun că aceasta a fost strangulată de către soţul său care apoi s-a sinucis, aruncându-se de pe un bloc.Femeia a fost găsită pe jumătate dezbrăcată, iar pe piept era scris cu carioca roşie „Facebook ucide”. Se pare că Diana îşi găsise un amant pe Facebook în timp ce soţul era la muncă în străinătate. Bărbatul se numeşte Iulian C., lucra în Suedia şi, după ce a aflat de pasiunea soţiei pentru reţelele de socializare, a ameninţat-o de mai multe ori. Până la urmă, s-a întors în ţară.

Potrivit procurorului Iulian Avram de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara, bărbatul în vârstă de 37 de ani şi-a strangulat soţia de 28 de ani, apoi s-a sinucis, aruncându-se de la etajul 9, de pe un bloc din apropierea celui în care locuia cu familia.
„Cel mai probabil avem de-a face cu o crimă urmată de sinucidere. Bărbatul, care era plecat la muncă în străinătate, a ameninţat-o de mai multe ori pe soţia lui prin telefon, iar ieri (n.r. – sâmbătă) s-a întors acasă, în cursul nopţii având loc o ceartă între cei doi, în urma căreia s-a întâmplat totul”, a spus procurorul.
El a precizat că în apartamentul în care a fost găsit cadavrul femeii se aflau doi copii de trei şi patru ani, băieţii celor doi soţi.

Un bărbat din Deva şi-a strangulat soţia, apoi sa sinucis

Lasă un răspuns