Lecția unei suedeze despre România: “Dacă un român are două mere, îți va oferi unul dintre ele sau pe amândouă “

0
1851

Yvette Larsson este o suedeză de 42 de ani care a venit pentru prima dată în România în urmă cu 29 de ani, într-o vacanţă, pe litoral, împreună cu părinţii şi bunicii. În 2011 a revenit, convinsă fiind de un prieten de-al ei român. Atunci s-a îndrăgostit iremediabil de România şi a decis că vrea să promoveze această ţară. “Am realizat că ăsta este destinul meu. Nu pot să explic. Pur şi simplu simt că trebuie să fac lucrul ăsta”. Şi se pare că la asta lucrează de atunci şi până în prezent.
Iata ce scrie Yvette Larsson pe blogul personal:
“Cum este posibil ca într-o țară privită cu atâta suspiciune să fiu primită cu atâta ospitalitate și căldură? Vorbesc despre cât de bine îi primesc românii pe oaspeți și pe străini în casa și în țara lor și despre cât de bine mă simt atunci când mă aflu în România sau printre românii din străinătate.
q1-15-640x426
Dacă este o trăsătură care iese în evidență, în ceea ce privește întâlnirile mele cu românii din 1985 încoace, aceasta este ospitalitatea. Cu ceva timp în urmă, a circulat pe internet fotografie unei femei bătrâne de la țară. Stătea pe prispa casei sale. În mâini avea mere și le oferea.
mai mult la :  http://us24.ro/lectia-unei-suedeze-despre-romania-daca-un-roman-are-doua-mere-iti-va-oferi-unul-dintre-ele-sau-pe-amandoua/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.