Un model suedez a cheltuit o avere pentru a-şi scoate şase coaste. Uite cum arată

0
2359

Pixee Fox a crescut in Suedia si este de profesie electrician. Insa tanara nu era multumita cu viata ei si nici cu felul in care arata, asa ca a luat-o de la capat in America.
„In Suedia, nimeni nu-si face operatii estetice. Nu conteaza daca vreau sa fiu model sau electrician, in SUA poti sa faci ce vrei. Mi-am facut lifting de sprancene, doua operatii la pleoape, am injectii in pometi, in buze si putin Botox. Mi-am scos sase coaste, mi-am facut un lifting de posterior, o liposuctie si o labioplastie. Si machiaj permanent si epilare definitiva”, marturiseste cu sinceritate Pixee.
1_59353600
Cea mai dificila operatie a fost cea de indepartare a coastelor. Pixee voia cu ardoare o talie de viespe, dar cu greu a reusit sa gaseasca un chirurg dispus sa o opereze: „Am gasit greu un medic care sa ma ia in serios si care sa mi le scoata doar din ratiuni estetice”.

Procedura extrem de dureroasa i-a adus lui Pixee o talie de 40 de centimetri. Tanara viseaza sa arate precum un personaj de desene animate si spune ca nu se va opri aici.
Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/un-model-suedez-a-cheltuit-o-avere-pentru-a-si-scoate-sase-coaste_293716.html#ixzz49HRe4sfy

Lasă un răspuns