Loreen a castigat Selectia Nationala pentru Suedia! Este favorita la Eurovision!

0
2517

Dupa patru semifinale, Suedia si-a ales in aceasta seara reprezentantul la editia din acest an a concursului Eurovision! Loreen a reusit sa cucereasca publicul suedez si pe cei 11 membri ai juriului cu piesa "Euphoria, iar artista are acum cele mai mari sanse sa castige competitia de la Baku. … Loreen a castigat in aceasta seara Selectia Nationala a Suediei pentru Eurovision cu piesa "Euphoria" si este favorita acum sa castige competitia de la Baku.

Speculatiile cum ca Loreen va reusi sa cucereasca Europa au aparut imediat dupa ce artista a castigat prima etapa a selectiei. In Suedia decizia a fost luata de public si un juriu international, format din specialisti ce provin din tari precum Belgia, Estonia, Cipru, Anglia, Bosnia-Herzegovina, Franta, Ucraina, Malta, Germania, Irlanda si Norvegia.

Votul juriului a contat 50% in decizia finala, iar publicului i-a revenit cealalta jumatate. In Suedia au fost exprimate in aceasta seara peste 2 milioane de voturi prin telefon, iar Loreen a iesit pe primul loc atat in votul publicului cat si in cel al juriului.

Loreen a castigat Selectia Nationala pentru Suedia!

Lasă un răspuns