Mai mult de 10.000 de suedezii vârstnici sunt FĂRĂ adăpost, în timp ce MIGRANŢII obțin totul GRATIS

0
2540

Peste 10.000 de persoane de peste 50 de ani sunt fără adăpost în 🇸🇪 Suedia. Iar acum, când iarna bate la ușa, situația persoanelor fără adăpost devine din ce în ce mai vulnerabilă. Ce este şi mai trist, că migranţii primesc totul gratuit de la statul suedez uitând de bătrânii ţării aflaţi la necaz.
În raport Comitetului Național al Sănătății și al Bunăstării din Suedia arată că Suedia a avut 1012 suedezi fără adăpost, cu vârsta de peste 50 de ani, anul trecut. Riscul de a fi jefuit și bătut este iminent.
Adolf Arbelius, în vârstă de 61 de ani, este unul dintre cei care au suferit. El a devenit fără adăpost din cauza șomajului după un accident vascular cerebral, povesteşte pentru Metro: „Au sărit peste mine, m-au bătut, mi-au jefuit medicamentele pe care le-am primit pentru boala mea după accident vascular cerebral. Sunt medicamente eliberate pe bază de prescripție medicală”. Autori au fost condamnați la închisoare timp de doi ani și patru luni, precum și obligaţia de a plăti despăgubiri. Datorită acestor bani, Adolf speră acum să-și înlocuiască dinții în maxilarul superior, care practic nu există după atac.

mai mult la : evz.ro/suedezii-varstnici-fara-adapost.html

Lasă un răspuns