McDonald's a anunțat că va testa în Suedia un serviciu de rezervări și de servire la masă

0
2120

Gigantul american McDonald’s a anunțat marți că va testa în Suedia un serviciu de rezervări și de servire la masă pentru cină – o idee revoluționară pentru lanțul de fast-food, relatează AFP.
Suedia va fi prima țară unde specialistul american în hamburgeri va experimenta această nouă manieră de a-și servi clienții, iar testarea va avea loc în doar 31 de locații, în perioada 25 septembrie — 2 octombrie.
mcdo-sweden-app
Rezervările se pot face prin intermediul site-ului bookatable.se, unde potențialilor clienți le sunt prezentate o multitudine de restaurante în toate gamele de preț. Clientul trebuie să aleagă un meniu cu cel puțin două feluri, dintre care un hamburger denumit Maestro Classic, pentru una-patru persoane.

Anunțul survine în contextul în care Suedia este o piață dificilă pentru McDonald’s, din cauza costurilor salariale și imobiliare ridicate, dar și a concurenței făcute lanțurile Burger King și Max.
http://www.agerpres.ro/lifestyle/2015/09/22/mcdonald-s-a-anuntat-ca-va-testa-in-suedia-un-serviciu-de-rezervari-si-de-servire-la-masa-15-52-29

Lasă un răspuns