Ministrul de Externe Titus Corlatean, in vizita in Suedia

0
2446


Ministrul afacerilor externe, Titus Corlatean, efectueaza in 12 si 13 mai o vizita oficiala in Suedia, unde are progranate convorbiri cu omologul sau, Carl Bildt, cu ministrul apararii, Karin Enstrom, si cu ministrul pentru afaceri europene si democratie, Birgitta Ohlsson. Potrivit unui comunicat al MAE, programul vizitei mai cuprinde intrevederi cu Per Westerberg, presedintele Parlamentului Suediei, si cu Hans Wallmark, vicepresedinte al Grupului parlamentar Suedia-Romania.

Cu acest prilej, ministrul Titus Corlatean va inaugura Camera de Afaceri Suedia-Romania si va sustine o alocutiune la Institutul de Relatii Internationale din Stockholm.

MAE precizeaza ca vizita lui Titus Corlatean la Stockholm se inscrie in dinamica dezvoltarii relatiilor bilaterale si a dialogului politico-diplomatic dintre cele doua state, in contextul intensificarii dezbaterilor pe tema dosarelor aflate pe agenda europeana si internationala, printre care se numara procesul de extindere a UE, Politica de Vecinatate, Parteneriatul Estic, situatia din Balcanii de Vest, viitorul Europei si procesul de pace din Orientul Mijlociu.

mai mult :

Ministrul de Externe Titus Corlatean, in vizita in Suedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.