O femeie din Stockholm a descoperit un slogan nazist pe chitanţa primită de la un supermarket Coop, determinând lanţul comercial din Suedia să declanşeze o investigaţie internă

0
1950


Femeia, identificată de ziarul Aftonbladet doar cu numele Kerstin, a descoperit pe chitanţa de la supermarketul Coop din capitala suedeză, scris cu litere mari: „NU VĂ MAI ÎNTOARCEŢI! SIEG HEIL”.
Sieg Heil este un salut nazist care înseamnă „Salut victorie”. Femeia care a descoperit sloganul pe chitanţă a declarat că a avut o senzaţie de nod în stomac când a citit textul.
„Pot confirma că acest lucru s-a întâmplat. Este complet inacceptabil şi suntem foarte dezamăgiţi”, a declarat Louise Stephan, managerul de presă al lanţului de magazine Coop. Ea a negat că cineva ar fi pătruns în sistemul informatic, explicând că mesajul a fost adăugat manual în sistem de un angajat.
„Am lansat o investigaţie pentru a vedea care vor fi consecinţele”, a adăugat Stephan. Ea a refuzat să precizeze dacă persoana responsabilă a fost identificată sau dacă aceasta va fi concediată.
mai mult la :
O femeie din Suedia a descoperit un slogan nazist pe

Lasă un răspuns