Patru adolescente, violate la un festival de muzică în Suedia. Alte 11 fete au fost abuzate sexual Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/patru-adolescente-violate-la-un-festival-de-muzica-in-suedia-alte-11-fete-au-fost-abuzate-sexual_369792.html#ixzz4omIkYJ5C

0
1969

Patru tinere care se aflau la un festival de muzică ce s-a ţinut în oraşul suedez Emmaboda au fost violate, după cum indică poliţia. Alte 11 adolescente au depus plângeri că au fost abuzate sexual.
Tinerele violate au vârste cuprinse între 15 şi 17 ani şi se aflau la Emmaboda Music Festival, care a avut loc în perioada 24-29 iulie. De asemenea, alte 11 fete de 18 ani au suferit diferite forme de abuz sexual. „Avem şase suspecţi de viol”, a declarat un reprezentant al Poliţiei, pentru ziarul Expressen.
De asemenea, poliţia a comunicat că au existat 251 de cazuri de consum de droguri la festival, 113 cazuri de posesie de droguri şi 10 cazuri de trafic de droguri. Aceste cazuri reprezintă mai mult decât dublul incidentelor consemnate anul trecut. Potrivit purtătoarei de cuvânt a poliţiei, în multe dintre cazurile cu droguri au fost implicate chiar persoane care lucrau într-un fel sau altul la organizarea festivalului.
Ziarul Expressen notează că, din această cauză, Emmaboda Music Festival ar putea fi anulat, el consumându-şi zilele trecute ultima ediţie. Incidentul vine la doar câteva săptămâni după ce organizatorii festivalului anual de muzică Bråvalla au anunţat, de asemenea, anularea definitivă a evenimentului după ce s-au ratortat, de asemenea, abuzuri sexuale şi violuri.

Lasă un răspuns