REPORTAJ. Veşti proaste din Suedia: nu mori decât o singură dată

0
2333

Atunci când vizitezi centrul de testare Volvo din Goteborg şi stai de vorbă cu oamenii care construiesc sistemele de siguranţă de pe modelele mărcii suedeze, vii înapoi gata să le pui centurile tuturor celor pe care-i vezi în trafic. Pentru că e groasă, fraţilor!
930981l-610x390-b-bdef94dd
În Suedia, lucrurile sunt diferite de ceea ce vezi de obicei prin Europa. Dacă nu ai fost până acum acolo şi aterizezi fără să ai habar la ce să te aştepţi, vei avea surpriza de a da nas în nas cu un soi de Germanie la dungă. Matematică.

Oamenii zâmbesc doar dacă e nevoie să facă asta, totul este pus la punct până-n cel mai mic detaliu, şoselele şi străzile par decupate din reviste, iar minimalismul este un reper pentru tot ceea ce înconjoară cultura scandinavă. Toate aceste lucruri reuşesc să transforme Suedia într-o ţară în care atmosfera e departe de a fi cea regăsită în statele din josul Europei. Încă de la aeroport simţi că totul se desfăşoară ceva mai molatec, mai calm, poate ceva mai calculat. Nu vezi forfota din Munchen sau Amsterdam, nu există oameni grăbiţi care să te dărâme în viteză între terminale. E linişte, e calm şi intri instantaneu într-o stare de bine involuntară, dar binevenită.
mai mult la :  http://www.automarket.ro/stiri/reportaj-vesti-proaste-din-suedia-nu-mori-decat-o-singura-data-59271.html

Lasă un răspuns