Rihanna, show electrizant la Stockholm

0
2821

Dan Fintescu a pornit în turneu împreună cu Rihanna, trimis de Kiss FM şi Universal Music România. Prima destinaţie, Stockholm, unde DJ-ul a asistat la un show electrizant despre care le povesteşte Kissomanilor în exclusivitate.

Lucrurile nu au inceput tocmai bine. La Varsovia era ceata si, din cauza asta, eu m-am trezit la ora 3 dimineata degeaba, pentru ca, in loc sa decolez la 06:00 AM, m-am desprins cu greu de solul patriei la 08:30. Conexiunea… evident pierduta. Astfel incat aeroportul din Varsovia a devenit cel mai bun prieten al meu pentru sapte ore. Ma simteam un fel de Tom Hanks in "The Terminal".

Ma rog, in cele din urma am ajuns in Stockholm cu, credeam eu, mai putin de o ora inainte de momentul in care trebuia sa inceapa concertul. Sun, cu adrenalina pompandu-mi in vene. Ei bine… S-a amanat. Cu doua ore. Asa ca am avut timp sa… nimic, de fapt. Dar macar am prins concertul.

De la hotel, ne-au incarcat pe toti (jurnalisti, fani, bagatori de seama) in patru autocare si am fost condusi catre locul concertului. Un club!!! Nu ma asteptam, sincer, la asa ceva. Dar club a fost. Si ce club… unul in stare sa te faca sa te simti de parca pana acum, toate party-urile la care ai fost (si au fost cateva in ceea ce ma priveste) s-au tinut in silozuri, staule si alte asemenea dependinte. Nu zic de fite. Dar, sa ma ierte Richi Dandel, ce spectacol de sunet si lumina! DJ-ul de warm-up extrem de bun. Ne-a tinut in electro, anthem si dubstep pana cand adrenalina a inceput sa pompeze tare in vene. Iar lumea, cu zambetul pe buze si pusa pe distractie, nu pe etalat diverse, ca ai nostri.

Apoi a aparut ea. Moment in care toate telefoanele mobile din club s-au transformat in aparate de filmat sau de fotografiat. Show-ul a fost… electric. Orice artist din Romania iti va spune (pe drept cuvant) ca in club e cel mai greu sa canti. Rihanna a parut atat de relaxata, de parca scria o compunere pe tema libera. Imbracata simplu, in blugi scurti si camasa alba, cu un medalion Chanel la gat, fata a cantat si a dansat cu un super-chef de viata. Nimeni n-ar fi putut banui vreodata ca, de fapt, cu numai o seara in urma, cantase la Toronto, pe alt continent, pe un cu totul alt fus orar. Vazandu-i energia, mi s-a parut meschin sa ma mai vait ca, vezi Doamne, am lancezit o zi intreaga in aeroportul din Varsovia. M-am pus pe facut poze si, desi nu sunt fotograf, sper sa-mi fie iesit cateva

Rihanna, show electrizant la Stockholm

Lasă un răspuns