Români judecaţi în Suedia pentru viol în grup

0
2837

Trei cetăţeni români, cu vârstele cuprinse între 18 şi 21 de ani, au fost trimişi în judecată de procurorii suedezi, după ce au violat în grup o adolescentă în localitatea Landwetter, situată în apropierea oraşului Goteborg, scrie în ediţia electronică publicaţia Realisten.se.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, adolescenta a fost atrasă într-o cursă în timpul căreia învinuitul Gheorghe Adrian Olteanu, de 21 de ani, a împins victima, iar ceilalţi doi români au prins-o în braţe şi, sub ameninţarea unui pistol, au dus-o într-un loc ferit, unde s-ar fi consumat violul. Adrian Olteanu a şi fost primul care a violat adolescenta, atât vaginal, cât şi oral. După el au urmat fratele său, Vesa Zoran Olteanu, şi Robert Digulescu, ambii de 18 ani, care au supus victima aceloraşi tratamente violente, dar au încercat să o violeze şi anal.

Adolescenta a suferit mai multe leziuni în zona genitală, ceea ce a determinat spitalizarea acesteia. Cei trei români au recunoscut că au întreţinut relaţii sexuale cu victima, dar au susţinut că acest lucru s-ar fi petrecut cu acceptul femeii. Procurorul de caz, Lars Palm, a decis să nu solicite instanţei de judecată expulzarea celor trei români după ispăşirea pedepsei cu închisoarea.

mai mult la :

Români judecaţi în Suedia pentru viol în grup

Lasă un răspuns