Se caută femei de serviciu. Salariul lunar: 900 de euro

0
2084

La Oslo, Norvegia, este nevoie de profesori de cibernetică, în timp ce, în Suedia, angajatorii caută muncitori în industria auto și personal de curățenie.
si_work_og_logo_450
Oportunități noi de a ocupa un job, în această primăvară. Agenția Națională de Ocupare a Forței de Muncă organizează, pe 24 aprilie, în toată țara, sursa generală a locurilor de muncă. În București, aceasta va avea loc la Palatul Copiilor, începând cu ora 9.00.

Pentru cei care vor să lucreze în străinătate, în această perioadă, sunt vacante zeci de posturi prin rețeaua europeană de recrutare – EURES.
Ofertele din Țările Nordice acoperă toate nivelurile de pregătire profesională, de la profesori universitari, la femei de serviciu.
Persoanele care doresc să ocupe un loc de muncă trebuie să se adreseze agențiilor locale de ocupare pentru a fi introduse în baza de date.
Zeci de posturi la mătură
În Suedia, sunt disponibile 20 de posturi de femei de serviciu. Angajatorul nu are cerințe speciale, ci doar limba engleză mediu, eventual, și un permis de conducere, dar nu neapărat. Cazarea este plătită de angajator, iar persoanele selectate primesc, pe lângă salariul de 900 de lei din România, 900 de euro, net, lunar, pe card, în Suedia. Data limită până la care se pot trimite CV-urile este 30 iunie 2015. Alte 15 posturi sunt pentru mecanici auto, salariul fiind de 1.000 de euro, lunar. Se cere experiență de minimum doi ani în meserie și o limbă engleză de nivel mediu. Alte 10 posturi se adresează vopsitorilor auto cu aceleași condiții de angajare și de salarizare.
Norvegia angajează universitari și bucătari
Postul de profesor universitar este la Facultatea de Tehnologie și Design din Oslo. Pentru a-l putea ocupa, candidații trebuie să aibă masteratul sau doctoratul în domeniu, să știe limba engleză fluent și disponibilitatea de a învăța limba norvegiană în următorii doi ani. Jobul este permanent, cu normă întreagă (37,5 ore pe săptămână) și este plătit cu un salariu cuprins între 50.000 și 75.000 de euro, brut, pe an. CV-urile pot fi depuse până pe 4 mai 2015. Tot în Norvegia sunt disponibile două posturi de bucătari de preparate indiene, cu experiență de minimum cinci ani. Candidații trebuie să știe limba engleză, salariul fiind cuprins între 31.000 și 43.000 de euro, brut, pe an. CV-urile pot fi depuse până pe 30 iunie.
http://www.evz.ro/suedia-cauta-femei-de-serviciu-salariul-lunar-900-de-euro.html

Lasă un răspuns