Job necalificat în Suedia cu leafă de 1.100 euro pe lună

0
1757

O companie de construcții din Suedia caută să angajeze în România 20 de muncitori pricepuți la montarea de țiglă ceramică.
Salariul pe care îl oferă firma suedeză este destul de bun comparativ cu lefurile din România, și anume 1.100 de euro pe lună. În plus, orele suplimentare, atunci când este nevoie să se stea peste program, sunt plătite cu 6,7 euro.
Sweden
Mai mult, muncitorii români care vor fi selectați vor avea cazarea asigurată de firmă. Programul normal de lucru este de opt ore pe zi, timp de cinci zile pe săptămână.
Atenție, nu orice muncitor necalificat poate aplica pentru acest loc de muncă. Potrivit anunțului de angajare, pentru acest job este necesară experiență și cunoașterea limbii engleze sau suedeze.

Oferta de muncă este intermediată de compania de recrutare Global Jobs, care percepe un comision pentru intermedierea contractului de muncă. Însă banii nu trebuie plătiți imediat, putând fi achitați din primul salariu.
Citește AICI mai multe detalii despre acest job și despre pașii pe care trebuie să-i urmezi ca să ai cele mai mari șanse de a fi selectat.
 
http://www.capital.ro/job-necalificat-in-suedia-cu-leafa-de-1100-euro-pe-luna.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.