Studenții FSEGA au luat lecții suedeze de anteprenoriat

0
2409

Studenții Facultății de Știinte Economice și Gestiunea Afacerilor au aflat cum să devină antreprenori de succes, cum să își caute clienți, cum să își conducă afacerea, dar și de ce greșeli să se ferească, toate acestea în cadrul unei întâlniri cu un om de afaceri român, dar stabilit în Suedia.

Andrei Poștoacă și-a început prima afacere la 19 ani și în patru ani acesta a devenit cea mai mare firmă de colectare de date din Suedia. Antreprenorul i-a sfătuit pe studenți în principal cum să își aleagă clienții, dar și cum să se descurce pe partea financiară. 

„Primii zece clienți îi găsiți aici în sală printre voi, printre prieteni și familie, cineva care vă cunoaște și știe cine sunteți și are încredere în voi își asuma riscul. Primii zece clienți să cumpere pentru că au încredere în voi și nu neapărat pentru că produsul este cel mai bun și cel mai perfect”, a declarat antreprenorul Andrei Poștoacă. 

Prin astfel de întâlniri directe cu oameni de afaceri de succes se urmărește impulsionarea și susținerea studenților care doresc să își deschidă o afacere. 

„Cei 10.000 de studenți aflați în acest edificiu extraordinar au nevoie de cunoștințe în legătură cu mediul de afaceri și mai ales de legături cu mediul de afaceri. Ei trebuie să știe pentru ce se pregătesc, unde vor putea lucra și ce înseamnă adevărata lor muncă”, a declarat rectorul Universității Babeș-Bolyai, Ioan Aurel Pop. 

 

sursa :

http://www.citynews.ro/cluj/din-oras-10/studentii-fsega-au-luat-lectii-suedeze-de-anteprenoriat-225471/

Lasă un răspuns