SUEDIA. Au fugit de ISIS si au ajuns in echipa celui mai bun circ contemporan din Europa, Cirkus Cirkör!

0
1535

Qutaiba Aldahwa și Javid Heidari sunt doi tineri de 27 și 20 de ani care au fugit în Suedia din țările lor de origine, Irak și Afganistan, și au ajuns în întreaga lume cu spectacolul“Limits” al celor de la Cirkus Cirkör.
Atunci când vorbim despre spectacolul ”Limits” vorbim despre abilitățile impresionante ale artiștilor, dar și despre poveștile pe care ei le spun. Spectacolul ”Limits” și-a început turneul mondial în martie 2016 și are deja peste 200 de reprezentații la activ.
       ”Limits” a fost deja pe scene din Suedia, Norvegia, Franta, Anglia, SUA, Germania, Austria, Olanda, Finlanda și în curând va ajunge și în România, la Timișoara.
Pe lângă povestea pe care o spune “Limits”, undeva în spate regăsim și poveștile artiștilor și a echipei Cirkus Cirkor. Astăzi îi prezentăm pe doi dintre ei. Qutaiba Aldahwa este unul dintre membrii echipei și este interpret la centrele de azil din Suedia. În același timp face parte și din echipa artistică a Cirkus Cirkor. Javid Heidari ia parte la programul Circului contemporan la Școala Secundară Superioară din Cirkus Cirkör și este prezent în mișcările de performanță ale acestuia.

http://www.opiniatimisoarei.ro/au-fugit-de-isis-si-au-ajuns-in-echipa-celui-mai-bun-circ-contemporan-din-europa-cirkus-cirkor/17/11/2017

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.