Suedia intentioneaza sa bombardeze Statul Islamic cu mii de Biblii… din drone

0
1709

O Biserică suedeză liberă evanghelică a recunoscut ca planuieste sa se foloseasca de drone, pentru „bombardarea” zonelor controlate de Daesh (Statul Islamic, ISIS) in Irak, cu mii de Biblii – informeaza in premiera Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.
Planurile de a distribui mii de Biblii electronice la scară redusă, în zonele controlate de Daesh in Irak, folosind drone de mare altitudine, au fost prezentate de către organizația Livets Ord, la întâlnirea de la Uppsala.
„Bibliile sunt de marimea unei cutii de medicamente și sunt echipate cu un ecran (display). Ele nu au nevoie de energie electrică, ci functioneaza independent”, a declarat directorul misiunii, Christian Åkerhielm, pentru radiodifuzorul suedez SVT.
Potrivit Livets Ord, ambiția misiunii este aceea de a transmite iubirea Evangheliei creștine, populației care trăieste în zonele izolate sub regimul terorist, lipsite de drepturile elementare ale omului.
christian

„Începem proiectul nostru în câteva săptămâni și sperăm să lansam mii de Biblii”, a declarat purtătorul de cuvânt al grupului, invocând un eventual ajutor din partea unei organizații încă nedivulgate.
mai mult la :  lonews.ro

Lasă un răspuns