Doi cetățeni români, de 26 și 29 de ani, acuzați de proxenetism, au fost arestați pe aeroportul Skavsta din orașul Nyköping, în timp ce încercau să părăsească țara. Ulterior, în acest caz a fot reţinută şi o româncă de 24 de ani. Femeia a fost anchetată și în Italia.

Câțiva „cumpărători de sex“ celebri au fost arestați  de poliție în Suedia. Printre ei nume celebre: vedeta de  televiziune Paolo Roberto, de 51 de ani, fost boxer. Și președintele consiliului municipal din Kungsbacka, Hans Forsberg, sau un preot cu rang înalt au fost amendați și arestați după ce au apelat la serviciile sexuale ale unor prostituate românce.

Anchetele au dezvăluit, treptat, o încrengătură periculoasă a traficului de persoane și trei presupuși proxeneți români au fost arestați: doi bărbați, de 26 și 29 de ani, suspectați de trafic de persoane și de calomnie.  Ulterior, o româncă de 24 de ani a fost arestată pe aeroportul din Malmö, suspectă în același caz.

Potrivit Expressen, „femeia a fost cercetată anterior de poliția italiană și este legată de mafia română“. Potrivit publicației suedeze, încă de anul trecut suspecta româncă a fost cercetată în Italia pentru infracțiuni similare.

mai mult la  /www.stiridiaspora.ro/

Lasă un răspuns