Tantareanu face turul nordului Europei

3
3144

Miliardarul Cristian Tantareanu impreuna cu sotia sa isi vor petrece in acest an vacanta in tarile din nordul Europei, respectiv Suedia, Norvegia, Finlanda si Danemarca.

Cei doi vor pleca la 9 iulie, pentru 12 zile, intr-o croaziera pe un vas de lux, printre fiorduri, avand in plan vizitarea capitalelor celor patru tari: Stockholm, Oslo, Helsinki si Copenhaga. Aceasta vacanta il va costa pe Tantareanu 8.000 de euro.

3 COMENTARII

  1. Îi doresc domnului Tântãreanu o croazierã plãcutã, împreunã cu familia si sã nu uite sã ia si un echipament potrivit, pentru cã vânturile si curentul si frigul de prin fiorduri cam intrã prin oase. Aici în Suedia, abea am scãpat de iarnã, primãvara a trecut ca luna Februarie, frunzele au început sã cadã din pomi înainte de culesul ciresilor iar noi mai asteptãm încã VARA, optimisti, nebãgând de seamã cã am si dat drumul la calorifere iar curând va începe din nou sezonul de spart lemne pentru anul viitor. Anul ãsta se poate spune cu adevãrat cã am sãrit din Paste direct în Crãciun si chiar dacã nu e asa, dar mult nu mai e!

Lasă un răspuns