Marcel Romeghea, un tânăr de 25 de ani din localitatea vasluiană Chersăcosu, a sfârșit într-un accident de mașină, produs în Suedia, țara unde se dusese să muncească pentru a își ajuta familia. Părinții nu au, însă, bani să îi aducă trupul acasă pentru a îi înmormânta.

Mai mult, se pare că la volanul mașinii se afla chiar cumnatul său, care a fost arestat de autoritățile suedeze deja pentru că ar fi fost prins băut. Repatrierea costă 4000 de euro, așa că familia a făcut un apel public la donatii, dând un cont bancar, prin care, fiecare, după cât poate, să ajute la readucerea lui Marcel Romeghea, acasă, la Chersăcosu, scrie publicația Vremea Nouă.

Preotul paroh al Parohiei Pogănesti îndeamnă oamenii să ajute familia cu strângerea banilor pentru repatriere. „Cred cã este datoria noastrã crestineascã sã fim alãturi de ei în aceste momente grele si sã sprijinim cu ce putem. Costurile ca trupul celui decedat sã fie adus în tarã ajung cam la 4000 de euro, sumã greu de achitat pentru familia Romeghea.

De aceea vã rog fierbinte sã contribuiti, cu o sumã dupã puterea fiecãruia, la strângerea acestei sume. Donatiile se pot face în contul cumnatului Cristinel Palade, un om de toatã încrederea. Nr cont RO31 RZBR 0000 0600 1656 2100.

mai mult la  /www.cancan.ro/

Lasă un răspuns