Turbinele GE de 2,75 MW vor pune in functiune un nou parc eolian in Suedia

0
2705

GE (NYSE:GE) a anunțat ca dezvoltatorul suedez de proiecte energetice Triventus Wind Power AB va folosi tehnologia turbinelor eoliene consacrată de la GE pentru a pune în funcțiune un nou proiect de parc eolian de 27,5 megawati (MW) care se construiește lângă Falkenberg, pe coasta de vest a Suediei.

GE va livra 10 turbinele eoliene 2.75-103 catre Triventus. Dupa ce va intra in functiune, parcul eolian va produce suficienta energie electrica regenerabila pentru alimentarea cu energie a unui numar de 7.500 de locuințe din Suedia. La fel ca alte parcuri eoliene suedeze, proiectul Triventus va fi sustinut prin intermediul sistemului national de sprijin cu certificate verzi.

Cea mai mare parte a energiei produse in mod traditional in Suedia provine de la centralele nucleare si de la hidrocentrale, insa pentru a respecta Directiva UE privind sursele regenerabile, Suedia se concentreaza pe extinderea instalarilor de parcuri eoliene in intreaga tara, conform Asociatiei Suedeze pentru Energie Eoliana.

Turbinele GE de 2,75 MW vor pune in functiune un nou parc eolian in Suedia

Lasă un răspuns