Roman in stare grava, dupa ce a fost injunghiat la Stockholm

1
2748

Un român a fost înjunghiat în gât, luni dimineaţa, în faţa unui bloc din cartierul Rinkeby, din Stockholm, capitala Suediei, fiind transportat în stare gravă la spital. El a fost găsit plin de sânge de un locatar, în liftul imobilului în care locuia, scrie ziarul „Expressen”, în ediţia sa online.

Locatarul a anunţat imediat poliţia suedeză, la numărul de telefon 112, dar la apariţia oamenilor legii, victima nu se mai afla în liftul blocului, acolo unde au fost descoperite doar dâre de sânge. Sven-Erik Olsson, un reprezentat al poliţiei spunea că românul, care sângera abundent la gât, a fost descoperit ulterior într-un apartament din acelaşi bloc şi transportat în stare gravă la spital.

Din primele cercetări, se conturează ideea unei tentative de omor, după ce victima a reuşit cu greu să le spună poliţiştilor că a fost înjunghiat în faţa imobilului în care locuia de unul din cei doi bărbaţi care l-au atacat. Poliţiştii suedezi nu au precizat decât cetăţenia bărbatului grav rănit, iar despre atacatori nu au spus încă dacă aceştia au fost identificaţi sau nu.

….Roman in stare grava, dupa ce a fost injunghiat la Stockholm

1 COMENTARIU

  1. OHOOOO , LA RINKEBY TATAAAAA .
    MAI EXACT LA MOGADISHO ………HA HA HA .
    ACOLO SOARELE NU PATRUNDE DELOC , SUNT SI DE.AI NOSTRI ROMANES LA GREU .
    ACOLO STAU MULTI ROMANI MUNCIND LA MOP , CICA E CHIRIA IEFTINA SI OREZU LA NEGRU , HA HA HA HA .

Lasă un răspuns