Un respectabil chirurg suedez a mărturisit cum i-a tăiat buza soţiei sale

0
2711


Un respectabil chirurg suedez a mărturisit cum i-a tăiat buza soţiei sale, "ca să nu mai sărute niciodată", după ce ea îl rugase să o lase să divorţeze de el.
Chirurgul în vârstă de 52 de ani, care este şi profesor la prestigiosul institut medical Karolinska din Stockholm, le-a povestit procurorilor despre atacul criminal asupra soţiei sale. Episodul s-a petrecut luna trecută, când femeia, în vârstă de 32 de ani, i-a spus că vrea să divorţeze.

"Nu am vrut să o ucid. Vroiam doar să o fac să sufere pentru tot restul vieţii ei", a mărturisit chirurgul, care a spus că ideea de a-i tăia şi mânca buzele i-a venit "spontan". "Am luat la început un cuţit, dar mi-am dat seama că nu este suficient de asuţit. Apoi am luat un bisturiu de chirurgie. I-am prins buzele, i-am tăiat una şi i-am mâncat-o" de teama că medicii i-ar putea-o pune la loc, a mărturisit chirurgul, adăugând că vroia chiar să se sinucidă după acest atac brutal.

Bărbatul, care se pare că are origini iraniene, era foarte gelos pe soţia lui, mult mai tânără decât el şi i-a spus că vroia să o pedepsească astfel, ca să nu mai poată săruta pe nimeni, niciodată. Procesul său va începe în iulie.

Lasă un răspuns