Volvo și eficiența energetică: fabrica de motoare din Suedia a devenit prima lor uzină fără emisii de CO2

0
2162

Volvo a anunțat că fabrica sa de motoare din Suedia a devenit prima lor uzină fără emisii de CO2, datorită implementării unui sistem de încălzire bazat pe energie regenerabilă.
Eficiența energetică este unul dintre obiectivele pe termen lung ale celor de la Volvo, care caută să-și îmbunătățească în permanență procesele de producție într-o manieră care să afecteze cât mai puțin mediul înconjurător.
Odată cu trecerea la un sistem de încălzire pe bază de energie regenerabilă, Volvo susține că fabrica de motoare din Skövde (Suedia) a devenit prima lor uzină fără emisii de CO2.
Investiția face parte dintr-un plan mai amplu, prin care Volvo vrea ca toate fabricile sale să devină “carbon-neutral” până în 2025.
Îmbunătățirea eficienței energetice este prioritatea noastră principală. Când vine vorba de energia pe care o folosim, vrem ca această să provină din surse regenerabile, cum ar fi biomasa sau biogazul”, au transmis cei de la Volvo.
De asemenea, toată electricitatea folosită în ultimii 10 ani de aceeași fabrică de motoare a provenit în întregime din surse regenerabile.


http://www.automarket.ro/stiri/volvo-si-eficienta-energetica-fabrica-de-motoare-din-suedia-a-devenit-82267.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.