Adrian Botan, McCann Erickson: Sa ne uitam la tarile care au scoli bune, sa copiem modelul Suediei

0
2716

Agentiile de publicitate din Romania ar trebui sa copieze modelul Suediei, o tara mica, dar care a investit foarte mult in publicitate si cresterea educatiei in scoli, a declara pentru WALL-STREET.RO, Adrian Botan, vicepresedinte pentru excelenta creativa in cadrul McCann Erickson pentru zona Europa Centrala si de Est.

In 2013, McCann Erickson Romania a castigat anul trecut trei premii Cannes Lions la Festivalul International de publicitate de la Cannes, cel mai important eveniment din domeniu, pentru Campania „Biblioteca digitala Vodafone” si opt premii in cadrul Festivalului Golden Drum din Slovenia, cel mai mare astfel de eveniment din Europa Centrala si de Est.

Botan conduce zona de creatie a McCann Erickson pentru 17 tari din regiunea CEE, printre acestea numarandu-se Rusia, Turcia, Polonia, Cehia, Ungaria si Romania.

Printre cei mai importanti clienti ai McCann Erickson Romania se numara The Coca-Cola Company, Nestlé, Vodafone, L’Oréal, MasterCard Europe, Heineken, Kandia Dulce, Dedeman si Caroli.

Adrian Botan, McCann Erickson: Sa ne uitam la tarile care au scoli bune, sa copiem modelul Suediei

Lasă un răspuns