Ajutoare din Suedia pentru sinistratii romani

0
2469

n Parohia ‘Acoperământul Maicii Domnului şi Sfinţii Cuvioşi Daniil Sihastrul şi Paisie de la Neamţ’, din oraşul Jönköping – Suedia, au fost organizate până acum două colecte.

Mai multe informații a oferit pentru TRINITAS TV, părintele Ovidiu Băncilă, parohul Bisericii Acoperământul Maicii Domnului şi Sfinţii Cuvioşi Daniil Sihastrul şi Paisie de la Neamţ’ din Jönköping – Suedia: ”Referitor la campaniile de într-ajutorare, am încercat să facem din ele un obicei căci vedem cât de greu merg lucrurile pentru foarte mulți oameni din țară și cât oameni sunt în suferință. Am avut până acum încercări de ajutorare către Parohia de la Valea Plopului, iar acum, datorită acestor ultime evenimente meteorologice care au loc în România, încercăm să venim în ajutorul sinistraților din Buzău și Vrancea. Campania de într-ajutorare pentru ei a început săptămâna trecută și a continuat și în această duminică la Sfânta Liturghie și va continua până peste două săptămâni”

Astfel de colecte mai sunt organizate şi în Arhiepiscopia ortodoxă română a celor două Americi, dar şi în Episcopia ortodoxă română a Spaniei şi Portugaliei.. continuare
…..

Ajutoare din Suedia pentru sinistratii romani

Lasă un răspuns