ANCHETĂ. Corupţia din cadrul UMF Cluj, în presa din Suedia …

0
2773

După mai multe informaţii primite de la studenții suedezi, cotidianul "Svenska Dagbladet" a realizat o anchetă la Cluj-Napoca, în care arată cum trec examenele cei care studiază la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) din Cluj  şi cum obțin studenții străini ore suplimentare.

La redacţia cotidianului au fost trimise mai multe scrisori. Studenţii suedezii care studiază la UMF Cluj se plâng că unii profesori iau mită pentru a-i trece la examen, scrie Ora de Cluj.

Cotidianul de la Stockholm a demarat o anchetă la Cluj-Napoca pentru a vedea dacă informaţiile primite de la studenţii din Suedia, care urmează cursurile Universităţii de Medicină şi Farmacie, sunt veridice.

Reporterul care a realizat materialul incognito a reușit  chiar şi să susţină un examen, deşi nu era student al UMF. Mai mult, acesta s-a şi înțeles cu un profesor, pentru a-i acorda ore suplimentare, contra cost.

Potrivit informaţiilor primite de la studenţi, profesorul respectiv dezvăluia, în timpul orelor suplimentare, subiectele pe care urma să le dea la examen.

Mai multe pe Ora de Cluj.

Lasă un răspuns