Breaking news. Românii din Suedia ies în strada. Nemultumiti de superficialitatea presei suedeze

1
3145


Incepand din aceasta seara, la indemnul asociatiei noastre, toata comunitatea româneasca din Suedia va trimite scrisori de protest la redactia Dagens Nyheter, (adresa: AB Dagens Nyheter, Gjörwellsgatan 30, 105 15 Stockholm), scrisori prin care fiecare isi va exprima nemultumirea fata de superficialitatea articolelor care dezinformeaza si care murdaresc decisiv si esential imaginea românilor si a României!

Hai România!!!!  Împreuna suntem mult mai puternici!!!! Împreună putem schimba ceva. Campania aceasta se va incheia pe data de 31 august cu un protest (autorizat) in fata sediului Dagens Nyheter de la Stockholm. Confuzia trebuie sa inceteze!!!

Ciprian Si Irina Nedelcu

In urma discutiilor de azi s-a hotarat ca in cel mai scurt timp, Gabi Urs si Victor Teodorescu (ca fiind mai aproape) sa mearga si sa obtina o autorizatie de protest de la politie. Protestul se va tine in fata sediului ziarului Dagens Nyheter, ziar care a dezinformat grav in legatura cu romanii din Suedia si care aduce prejudicii enorme comunitatii romanesti din Suedia. Mesajul de la acest protest va fi STOP CUNFUSING si ROMANIANS ARE NOT RROMS! Confuzia trebuie sa inceteze. Vom da exemplul celor peste 7000 de romani din zona Stockholm care muncesc si care sunt direct afectati de aceste zvonuri (caci nu le putem numi stiri) prin care Dagens Nyheter ne amesteca cu rromii si sustine ca noi nu ne integram, ca noi nu muncim si ca noi cersim. Eu am discutat deja cu 5 persoane care sunt de acord sa iasa la protest. Cu noi suntem deja peste 10 dar eu va asigur ca, in momentul protestului vom depasi 20 de persoane! Asteptam autorizatia!

1 COMENTARIU

  1. E bine ce vreti sa faceti dar nu cred ca va rezolva ceva.
    La ei in pasapoarte sau buletine scrie Roman,Romania.
    Cun vreti sa faca cineva diferenta ?
    Suedezii nu stiu romaneste sa faca diferenta dupa cum vorbesc..si nici atunci nu ar fi chiar relevant.
    Ceva trebuie facut,dar propunerea ar trebui sa porneasca de la romanii care isi vad de treaba aici,in Suedia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.