Cezar de la Eurovision, luat peste picior de presa din Suedia: «“It’s My Life”, o amestecatura bizara de dubstep si opera»

0
2890


Dupa ce a fost criticat de nemti si britanici, acum a venit si randul suedezilor sa il ia in vizor pe bietul Cezar. Pe el sau, mai degraba, piesa cu care artistul nostru va incerca sa cucereasca Eurovisionul. Cica  melodia “It’s My Life”, compusa de Cristian Faur, ar fi “o amestecatura bizara de dubstep si opera… foarte greu de descris in cuvinte”, au incondeiat suedezii piesa Romaniei.

Si nici despre showul pus in scena de ai nostri la Malmö, jurnalistii nu au avut o parere prea buna, comentand rautacios ca momentul in care de sub uriasa jacheta a lui Cezar se iveste o dansatoare seamana cu o nastere. “Show-ul se incheie cu momentul in care contratenorul din Romania naste o dansatoare pe sub rochia lui mare si stralucitoare. Cica toata treaba asta ar simboliza modul in care cantaretul isi scoate la lumina latura feminina”, au comentat zeflemitor jurnalistii suedezi.

Lasă un răspuns