Cezar Ouatu ii incaiera pe romanii care se iubesc cu suedezii

0
2949

Lucian îl susţine pe al nostru, Nina pe rival


Lucian şi Nina locuiesc în Malmö şi formează un cuplu de trei ani. Chiar dacă el este român şi ea suedeză, relaţia lor funcţionează perfect, rareori au dispute. Concursul Eurovision a devenit, însă, mărul discordiei pentru cei doi logodnici. În timp ce Lucian îl susţine pe românul lui, Cezar Ouatu, Nina crede că reprezentantul Suediei, Robin Stjernberg, ar trebui să câştige competiţia.

Lucian Brânzei (25 de ani) locuieşte în Suedia de când era copil. A terminat aici şcoala de muzică, şi-a făcut şi o trupă hip-hop, însă a lăsat muzica pe planul doi în favoarea propriei afaceri şi a unui job stabil. Prin firma lui vinde maşini, iar în paralel ţine cursuri de formare profesională în domeniul vânzărilor. Pe Nina Borsing (23 de ani), logodnica lui, a cunoscut-o în urmă cu trei ani şi se înţeleg de minune, locuind împreună în Malmö.

Muzica este una dintre pasiunile care i-a unit, amândoi urmărind cu interes concursul Eurovision, care se organizează chiar la ei în oraş. Fiecare îşi doreşte ca marele premiu să ajungă la reprezentantul ţării lui. În timp ce Lucian îl susţine pe Cezar Ouatu, Nina îi ţine pumnii suedezului Robin Stjernberg, care are deja locul asigurat în finală. „Cezar cântă bine, are stil şi personalitate. Are o interpretare originală şi este sigur pe el, ceea ce e foarte important. Cred că are mari şanse de a intra în finală şi, de ce nu?, de a câştiga chiar Eurovisionul", ne-a spus Lucian. Replica logodnicei sale, Nina, nu s-a lăsat, însă, aşteptată. „Robin are în concurs un cântec foarte comercial. În plus, transmite o stare pozitivă şi are mult şarm", îşi susţine Nina cu argumente favoritul.

mai mult la :

Cezar Ouatu ii incaiera pe romanii care se iubesc cu suedezii

Lasă un răspuns