Ericsson furnizeaza contoare inteligente pentru E.ON Suedia

0
2429


Ericsson va instala și opera peste 600.000 de contoare inteligente pentru E.ON Suedia • Contoarele inteligente vor permite managementul eficient al rețelelor de energie electrică și vor facilita integrarea de surse de energie regenerabilă • Parteneriatul cu E.ON Suedia reprezintă încă un pas către o societate conectată, unde volumele mari de date și operarea în cloud vor modela viitorul industriei utilităților, al transporturilor și al sectorului IT

E.ON Elnät Sverige AB (E.ON Suedia), parte a uneia dintre cele mai mari companii private de energie electrică din lume, a ales Ericsson (NASDAQ: ERIC) pentru a furniza soluții de integrare a sistemelor, consultanță, managementul volumelor mari de date și implementarea de contoare și rețele inteligente.

Soluțiile oferite de Ericsson vor colecta volumele mari de date din contoarele de energie electică și le vor furniza sitemului informatic intern al E.ON Suedia. Volumele de date vor fi exportate zilnic, nu lunar ca până acum, crescând rata de livrare cu 3000%. Ericsson va asigura companiei E.ON și servicii de teren. Parteneriatul va avea o durată de 5 ani și va include montarea a peste 600.000 de contoare inteligente pentru regiunile de sud și de nord ale Suediei.

mai mult :

Ericsson furnizeaza contoare inteligente pentru E.ON Suedia

Lasă un răspuns