Mama lui Cezar Ouatu: "În Suedia toate fetele trăgeau de fiul meu!"

3
2824


Chiar dacă există zvonuri potrivit cărora Angela Gheorghiu ar fi pus capăt presupusei relaţii pe care o avea cu Cezar Ouatu, contratenorul nu are motive de îngrijorare. Participarea la Eurovision i-a adus numeroase simpatizante şi titlul de cel mai frumos bărbat din competiţie.

Mama artistului a declarat că fiul ei s-a bucurat de aprecierea suedezilor, dar mai ales a suedezelor, care au făcut tot posibilul pentru a se fotografia alături de el.

"Publicul din Suedia îl iubeşte, era favorit la Eurovision. (…) Toată lumea îl iubea acolo, îl opreau pe stradă, în autobuz. Fetele trăgeau de el. A fost poreclit << Miss Eurovision >> şi a fost considerat cel mai frumos bărbat de la Eurovision", a povestit mama lui Cezar Ouatu, pentru

mai mult : 

Mama lui Cezar Ouatu: "În Suedia toate fetele trăgeau de fiul meu!"

3 COMENTARII

 1. Mama, ai inteles prost. In Suedia trageau de mine toate suedezele cu coaie . Deasemeni am fost favoritul suedezelor mulatre cu batic musulman in cap si al tuturor suedezelor tinere de peste 80 de ani. Am fost declarat cea mai frumoasa pupaza masculina dintre toti handicapatii loviti in outze din Suedia.

 2. Cezarel
  Nu stiu mama ce sa zic. Acasa in Romania m-au intrebat toate cunostintele :
  -A facut si pupaza de fiu-tau ceva bun prin Suedia ? a luat vrun premiu ? avem motiv sa ne mindrim cu el ?
  Si io le-am zis ca da, toate suedezele se fotografiau cu tine si dupa aia postau fotografiile pe youtube scriind mare ca titluri :
  ME AND THE BEST IDIOT IN THE WORLD :))

 3. Bai frati-miu !
  Hahahahahahahahaha, in sfirsit ai ajuns si tu o mare vedeta. Insa pe youtube la rubrica „best idiot in the world” hahahaha.

Lasă un răspuns