Euro 2012 – Englezii si suedezii au facut spectacol pe teren si show in tribune

0
2486


Meciul dintre Suedia şi Anglia, scor 2-3, din Grupa D a Campionatului European 2012, a avut de toate, de la goluri superbe şi dramatism oferite de fotbaliştii celor două echipe, până la reprezentaţia impresionantă a fanilor din tribune.

Britanicii din tribune au cântat tot meciul şi au exultat la reuşitele lui Carroll (24), Walcott (64) şi Wellbeck (79), ultima după un “călcâi” de mare efect, poate cea mai frumoasă reuşită a turneului. Cei rămaşi în afara arenei s-au consolat cu berea, care a curs în valuri în pieţele din jurul Stadionului Olimpic din Kiev, unde au fost montate ecrane gigant. De cealaltă parte, fanii suedezi au fost mai originali şi au avut un arsenal impresionant de accesorii – bannere, tricouri, steaguri, eşarfe, şi o… păpuşă gonflabilă.

Nordicii, eliminaţi!

Suedezii au sperat la victorie după golurile marcate de Mellberg (49, 59), dar în cele din urmă s-au împăcat cu gândul că echipa lor nu mai are nici o şansă să se califice în sferturile de finală ale competiţiei şi vor evolua în ultimul meci al grupei, cu Franţa, doar pentru plăcerea jocului.

Lasă un răspuns