Exemplul oferit de patru politisti suedezi, aflati in vacanta la New York. Gestul lor este laudat in presa internationala

0
1552

Patru politisti suedezi, aflati in vacanta la New York, au dobandit o glorie neasteptata dupa ce au intervenit pentru a potoli o incaierare sangeroasa in metrou.
Cei patru tineri – blonzi si vanjosi – luasera metroul pentru a asista la o piesa de pe Broadway, cand mecanicul a facut apel la „eventuali politisti care s-ar afla in tren”.

Suedezii au mers din vagon in vagon pana au dat peste doi indivizi care se bateau, mai precis unul dintre ei primea lovitura dupa lovitura, desi nu mai avea puterea sa riposteze si era plin de sange.

Atunci, unul dintre scandinavi s-a repezit sa protejeze victima, iar ceilalti trei l-au imobilizat pe agresor. si au asteptat sosirea politistilor americani.
Imaginile filmate de un martor au ajuns pe retelele de socializare. Iar seful politiei new-yorkeze le-a multumit personal celor 4 turisti.

http://stirileprotv.ro/stiri/international/exemplul-oferit-de-patru-politisti-suedezi-aflati-in-vacanta-la-new-york-gestul-lor-este-laudat-in-presa-internationala.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.