În Suedia. Cum au ajuns doi hoţi să ceară ajutor Poliţiei, ca să scape de furia "victimei"

0
1753

Doi tineri prinşi când încercau să jefuiască o pizzerie în oraşul Uppsala, din Suedia, au fost nevoiţi să se baricadeze în baie şi să sune la poliţie, pentru a scăpa de furia „victimei” lor.

În total, patru bărbaţi au încercat să spargă o pizzerie, însă alarma l-a alertat pe proprietar. Doi dintre hoţi au reuşit să fugă, dar doi au fost nevoiţi să se ascundă în baie, după ce l-au ameninţat în van pe proprietarul pizzeriei cu un cuţit. Tremurând de frică, aceştia au sunat la poliţie, relatează The Local, citat de Ziare.com.
Patronul unui restaurant din estul oraşului Uppsala din Suedia a fost alertat de alarma instalată la locaţie că cineva încercă să facă o spargere în jurul orei 3: 15 dimineaţa.
”Mi-am pus tricoul, pantalonii şi pantofii şi am alergat”, spune omul, care locuieşte în apropierea localului deţinut. Acesta i-a luat la bătaie pe hoţi, doi dintre ei reuşind să fugă, iar alţi doi baricadându-se în restaurant. Unul dintre ei s-a blocat în toaletă şi a chemat poliţia.
„Ne-au fost foarte recunoscători când am ajuns”, a declarat unul dintre poliţişti, Tommy Karlsson.
vw-passat-swedish-police-car-001

Incidentul a avut loc la 3 dimineaţa, iar mânia proprietarului este de înţeles din moment ce nu e prima oară când cineva încearcă să-i spargă localul.

Lasă un răspuns