Ministrul suedez de Externe n-a fost primit în Rusia

2
2899

Ministrul suedez de Externe, Carl Bildt, a fost oprit de poliţiştii de frontieră ruşi pentru că şi-a uitat paşaportul diplomatic acasă. În timpul summit-ului ţărilor riverane Mării Barenţ, care s-a desfăşurat în oraşul norvegian Kirkenes, el dorea să viziteze o biserică veche de pe teritoriul Rusiei.

„Nu a fost nicio dramă. El a fost nevoit să se întoarcă la Kirlenes”, a spus Erik Zsiga secretarul de presă al lui Carl Bildt.

În comentariul pe Twitter, Carl Bildt a scris că „a fost de fapt vina mea. Faptul că flexibilitatea nu este caracteristică ruşilor este o altă problemă”.

mai mult la :

Ministrul suedez de Externe n-a fost primit în Rusia

2 COMENTARII

  1. Mariuse
    Este normal ca suedezului sa nu i se dea voie sa intre in Rusia fara pasaport. Si e normal nici ca rusului sa nu i se dea voie sa intre in Suedia fara pasaport. In toata lumea asta e ceva normal. Numai in Romania strainii pot intra adinc intre bucile ei fara pasaport pt ca Romania sta cu bucile larg desfacute in fata mapamondului. Dar surpriza mare : nimeni nu vrea sa intre in Romania, nici macar fara pasaport. Si nici macar aia cu p_la mica sau neagra. Si astfel, bucile Romaniei tremura in bataia vantului : pleosc, pleosc :))

Lasă un răspuns