Nebunie în Suedia. Imigranția masivă dă peste cap statul scandinav. Teoria conspirației/ VIDEO

0
1972

Problema migranților devine din ce în ce mai presantă în Suedia. Pe de o parte sunt cei care susțin că trebuie susținut Guvernul pentru a-i integra pe cei care vin din zonele de război, iar pe de altă parte sunt cei care văd în imigranți un pericol mortal pentru societatea suedeză. La mijloc sunt forțele de ordine care au găsit de cuviință că blocajul media e o soluție.
În urmă cu câteva săptămâni gara din Stockholm a fost teatrul unor incidente violente îndreptate împotriva migranților. În astfel de condiții era de așteptat ca aceștia să fie din ce în ce mai puțini în zonele aglomerate pe unde își fac veacul. Dimpotrivă… Sunt și mai mulți și mai agresivi.
Potrivit ziarului Aftonbladet, mai mulți migranți, printre care și câțiva copii africani ai străzii, au fost atacați violent de găști neo-naziste și huligani ai galeriilor de fotbal. A fost un fel de răzbunare pentru incredibilul omor petrecut la un azil de primire a copiilor migranți neînsoțiți din Gothenburg. O tânără și frumoasă asistentă socială fusese atunci ucisă de un migrant somalez în vârstă de 15 ani, fără un motiv anume, iar șocul a fost puternic.
30B7DC5E00000578-3423968-image-a-2_1454146119140


http://www.stiripesurse.ro/nebunie-in-suedia-imigran-ia-masiva-da-peste-cap-statul-scandinav-video_985177.html

Lasă un răspuns