O companie suedeză a creat cel mai rezistent smartphone din lume

0
3080

Inginerii de la Handheld Group susţin că au construit un telefon pregătit să plece la război

O companie suedeză, Handheld Group, a proiectat şi construit "cel mai rezistent smartphone din lume", modelul Nautiz X1 fiind un telefon bun şi pentru acţiunile militare.
Dacă până acum ne gândeam la modelele Sonim drept unele dintre cele mai rezistente telefoane din lume, sau cele Casio, ei bine iată că producătorul suedez Handheld Group oferă astăzi un nou terminal ultrarezistent, notează portalul mobilissimo.ro.
Terminalul îndeplineşte standardele militare MIL-STD-810G pentru scăparea de la înălţime, vibraţii, umiditate şi temperaturi extreme, cărora le va face faţă cu brio.
În plus, acest model are şi certificare IP67, deci e protejat şi împotriva prafului şi a apei (adâncime de 1 metru timp de 30 de minute).
Nautiz X1 este disponibil în variante cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich sau cu Windows Embedded Handheld 6.5. Produsul poate fi comandat acum la preţul de 699 de euro sau 899 de euro, dar va sosi pe piaţă de-abia în ianuarie 2013.
Nici la capitolul specificaţii nu stă rău acest telefon. Dotările sale includ un display WVGA de 4 inci, conectivitate GSM sau CDMA, WiFi, GPS, Bluetooth, un procesor dual core de 1 GHz, o cameră de 5 megapixeli cu bliţ şi 512 MB RAM.
Telefonul mai oferă şi 2 GB memorie internă şi măsoară 15 mm în grosime, cântărind 180 de grame. Handheld promite şi diferite opţiuni de baterii, care vor furniza o zi de lucru în orice condiţii.

O companie suedeza a creat cel mai rezistent smartphone din lume

Lasă un răspuns