Condamnată la 6 ani de închisoare O femeie din 🇸🇪Suedia a fosst condamnată la șase ani de închisoare după ce și-a filmat fiicele minore în ipostaze sexuale, iar ulterior a vândut filmările pe internet. În acest caz, alte cinci persoane au fost condamnate, informează actualidad.rt.com.
Citeşte întreaga ştire: O femeie din Suedia și-a filmat fiicele minore în ipostaze sexuale și a vândut filmările pe internet. Condamnată la 6 ani de închisoare.

Femeia a fost arestată în urma unei operațiuni a poliției spaniole în colaborare cu poliția din Suedia. Acesta a fost reținută în orașul Benalmadena, din Spania. Potrivit actualidad.rt.com, femeia în vârstă de 35 de ani, și-a agresat sexual fiicele minore, în vârstă de 14, și respectiv 8 ani. Aceasta a realizat înregistrări sexuale cu minorele, filmările fiind apoi vândute pe internet. Femeia a fost condamnată de o instanță din Suedia la șase ani de închisoare.

Citeşte întreaga ştire: O femeie din Suedia și-a filmat fiicele minore în ipostaze sexuale și a vândut filmările pe internet. Condamnată la 6 ani de închisoare

Lasă un răspuns