O membră a grupului ABBA a lansat primul ei single după nouă ani

0
2316

Cântăreaţa suedeză Agnetha Fältskog, membră a grupului ABBA, a revenit pe scena muzicală luni, după o pauză de nouă ani, cu un single intitulat „When You Really Loved Someone“.
Agnetha, în vârstă de 62 de ani, va lansa şi un nou album, intitulat „A“, pe 13 mai, a anunţat într-un comunicat casa de discuri Universal. „When You Really Loved Someone“, o piesă pop cu ritmuri antrenante, a fost lansată luni pe site-ul YouTube şi este disponibilă pe platformele online iTunes şi Spotify, scrie Mediafax.
„Nu am crezut niciodată că voi cânta din nou, dar atunci când am ascultat primele trei piese (propuse pentru noul ei album), nu am putut să refuz“, a declarat artista suedeză.
Agnetha Fältskog a compus şi ea o piesă pentru acest album. „Nu mai compusesem de mult timp, dar, după ce m-am aşezat în faţa pianului, inspiraţia mi-a venit natural“, a relatat ea.
Agnetha a avut o carieră solo destul de prolifică după destrămarea trupei ABBA, în 1982, dar fără să se bucure de succesul fenomenal al grupului suedez, care i-a asigurat celebritatea mondială.

mai mult :

http://www.curentul.ro/2013/index.php/2013031384218/Monden/O-membra-a-grupului-ABBA-a-lansat-primul-ei-single-dupa-noua-ani.html

Lasă un răspuns