Politician suedez: “Limitati natalitatea musulmanilor”

1
2765

Annika Rydh, membră a partidului anti-imigraţionist Democraţii Suedezi, a ajuns pe prima pagină a ziarelor din Scandinavia după ce a cerut măsuri la nivel internaţional care să “limiteze fertilitatea musulmanilor”. Femeia, secretar municipal al filialei partidului din oraşul Almhult, nu este la prima declaraţie incorectă politic, aceasta argumentând în urmă cu ceva vreme că termenul “negro”, considerat un cuvânt peiorativ în limba engleză, nu poate fi catalogat ca fiind rasist când este folosit pentru a descrie persoanele de culoare.

Afirmaţiile la adresa musulmanilor au fost făcute pe blogul personal, unde a mai criticat şi în trecut islamismul radical. Recent aceasta a postat un film alarmant denumit “Muslim Demographics”, prezentat în toamna anului trecut şi la Vatican.

“Este o problemă globală. Nu putem rezolva chestiunea asta local. Comunitatea internaţională trebuie să ia măsuri pentru a impune ceva restricţii, precum politica chineză a unui singur copil”, a scris Annika Rydh pe blog.

Martin Kinnunen, purtătorul de cuvânt al partidului, care în ultimii ani a făcut mari eforturi pentru a scăpa de eticheta de “formaţiune extremistă”, a declarat că opiniile colegei sale nu reprezintă şi poziţia oficială a Democraţilor Suedezi.

mai mult la :

Politician suedez: “Limitati natalitatea musulmanilor”

cititi si :

SD:s Annika Rydh: "För mig är neger en neger"

 

SD-kvinna: Begränsa muslimers barnafödande | Nyheter

Annika Rydh, ledamot i Sverigedemokraterna Älmhult, publicerade antimuslimskt material på partiets hemsida.

Bland annat ville hon begränsa muslimers rätt att föda barn.

– Det är väl bara att konstatera fakta. Det är ju uppenbart att det är ett problem, säger Rydh till Expo Idag.

Men strax innan midnatt tog politikern bort det omdiskuterade inlägget.

1 COMENTARIU

  1. Oare acum ea se cheama crestina?…..
    Decat sa se uite la altii de alta religie, mai bine s-ar uita la suedezii ei „etnici” care prefera sa „faca dragoste” dar nu copii! Deci problema ei este legata de fapt de sensul actului sexual decat in ce Dumnezeu crede individul musulman! O deranjeaza ca dupa actul sexual la musulmani apare un copil, si nu continua cu o intr-o betie ca la etnicii ei? Pai cine e mai crestin aici, musulmanul sau ea?
    Eventual, hai sa incepem un razboi cruciat pe tema asta, ca doar de asta mai aveam nevoie pe cap acum!…
    Daca ii e asa frica ca piere „rasa” ei de blonzi, sa reduca vanzarea de prezervative etnicilor suedezi! Sau sa le creasca tva-ul la prezervative, ca si asa au nevoie de bani la buget de cand le-au cerut lesbienele lor (tot „etnice”) inseminare gratuita… :))))
    Sictir!

Lasă un răspuns