Raliul Suediei: Napoca Rally, primul succes românesc în WRC 2

0
2014

Prima echipă românească din Campionatul Mondial de Raliuri (WRC), Napoca Rally Academy, a câștigat Raliul Suediei în Production Cup, din cadrul WRC 2.
c
Simone Tempestini și Matteo Chiarcossi au obținut prima victorie din Campionatul Mondial de Raliuri. Echipajul românesc Napoca Rally Academy (NRA) a reușit astfel să adune puncte încă de la al doilea său raliul în Campionatul Mondial. NRA concurează în WRC 2, iar victoria din Suedia a venit la clasa N (Production Driver Cup). După 2 etape în WRC 2, NRA a acumulat 10 puncte și ocupă locul 8, din 12, potrivit site-ului oficial al WRC.

Echipajul Napoca Rally Academy a avut un singur moment cu probleme pe zăpada din Suedia, vineri pe speciala a noua, însă a câștigat 20 din cele 21 de probe speciale din Raliul Suediei (una la egalitate cu Massimilliano Rendina, campionul mondial din Production Cup în 2014).
“Suntem extrem de bucuroși că am obținut primul nostru succes în WRC la categoria Production Cup, dar suntem și mai bucuroși de modul în care a decurs raliul. Mașina a fost ok, dictarea, ceea ce pentru viitorul meu este unul dintre cele mai importante aspecte, a fost foarte ok, iar ritmul unul bun pe tot parcursul raliului”, a spus Simone Tempestini, după cel mai important succes din carieră în Campionatul Mondial.
http://www.romanialibera.ro/sport/motorsport/raliul-suediei–napoca-rally–primul-succes-romanesc-in-wrc-2-367640

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.