AcasăŞtiriȘoc și furie în Suedia după împușcarea mortală a unuia dintre cei...

Șoc și furie în Suedia după împușcarea mortală a unuia dintre cei mai populari raperi ai țării / Valul de infracționalitate violentă continuă să facă victime în țara nordică

-

Einar, unul dintre cei mai populari raperi din Suedia, a fost împușcat mortal în capitala Stockholm joi noaptea, intensificând furia provocată de infracționalitatea violentă care a explodat în țara nordică în ultimii ani, relatează Reuters.

Tânărul în vârstă de 19 ani, al cărui nume real era Nils Gronberg, a fost ucis într-un cartier rezidențial din capitala suedeză. Poliția nu a efectuat nicio arestare până acum.

Einar a fost împușcat de mai multe ori într-un bloc din cartierul Hammarby Sjostad.

Johan Forsell, purtător de cuvânt al Partidului Moderat din această țară, a declarat pe Twitter că „limitele a ceea ce poate fi acceptat într-o țară civilizată au fost depășite în urmă cu mult timp”.

„Avem nevoie de acțiuni, nu vorbe, pentru a schimba situația și restabili ordinea în Suedia”, a adăugat acesta.

Bloomberg scrie că cel puțin 110 de atacuri cu o armă de foc au avut loc anul acesta doar în capitala Stockholm, 21 de persoane fiind ucise. La nivel național, cel puțin 41 de persoane au fost împușcate mortal, numărul de crime comise cu arme de foc triplându-se între 2012 și 2020.

/www.hotnews.ro/stiri-international

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

Rusia taie gazul catre Olanda, dupa ce a refuzat sa-l plateasca...

Gazprom Export va suspenda pe 31 mai livrarile de gaze naturale catre traderul olandez GasTerra, deoarece nu a platit in ruble pentru gazele livrate...