AcasăFashionSuedia: Relaxarea restricțiilor COVID-19 din octombrie

Suedia: Relaxarea restricțiilor COVID-19 din octombrie

Suedia plănuiește să implementeze o relaxare a restricțiilor impuse pe perioada pandemiei de coronavirus pentru a sprijini recuperarea economică.

-

Suedia plănuiește să implementeze o relaxare a restricțiilor impuse pe perioada pandemiei de coronavirus pentru a sprijini recuperarea economică. Așadar, evenimentele culturale și sportive se vor putea organiza cu mai mulți spectatori și suporteri, doar dacă vor fi respectate regulilele necesare pentru prevenirea răspândirii infecției cu noul virus, informează Reuters.

În martie, Suedia a limitat adunările publice la 50 de persoane pentru a opri răspândirea coronavirusului. Astfel, piesele de teatru, concertele și competițiile sportive au fost amânate.

După ce numărul de cazuri de COVID-19 a început să scadă, guvernul suedez a decis că va introduce o relaxare a restricțiilor, iar evenimentele se vor putea organiza cu mai mult de 50 de persoane dacă acestea vor respecta distanța socială de 2 metri, începând cu 1 octombrie.

Mikael Damberg, ministrul de Interne, a declarat „Știm că mulți au fost afectați de restricții și că mulți văd regulile ca pe un instrument contondent. Trebuie să ne asigurăm că regulile privind adunările și evenimentele publice nu afectează evenimentele care pot fi organizate într-un mod în care să se limiteze riscul de infecție”.

 

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

Descoperă mai multe la Suedia ⓜ mapamond domains

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura