Unei suedeze i-a explodat implantul cu silicon in timpul unei lupte in noroi

0
3019

O blondă pe nume Lina Hellqvist, participantă la un reality-show, a avut parte de cel mai neplăcut incident atunci când implantul din sânul său drept a explodat în timp ce se lupta cu alte femei în noroi în cadrul unei emisiuni numite "Regina Junglei".

Fata de 24 de ani participa la un show de televiziune suedez în care participantele sunt lăsate în mijlocul junglei şi supuse la diferite probe.

Lina îşi aminteşte: "A fost o nebunie. Pur şi simplu a explodat. Celelalte fete s-au îngrijorat şi ele. A fost foarte neplăcut", a spus ea pentru ziarul Expressan, citată de Mirror.

Tânăra a fost dusă imediat la spital şi acum se află înapoi în Suedia, aşteptând ca implantul să îi fie înlocuit.

"Se simte foarte ciudat: plin de noduri", îşi descrie tânăra starea sânului drept. Probele emisiunii sunt foarte "creative", obligându-le pe cele 10 concurente să folosească placa de întins părul fără electricitate sau să pornească focul folosind un tub de spray.

Drama femeii aminteşte de cea a unei britanice care anul trecut a păţit acelaşi lucru -implantul i-a explodat- în urma unei lovituri primite în cadrul unei partide de paintball.

I-a explodat implantul cu silicon in timpul unei lupte in noroi

Lasă un răspuns