VIDEO Cine este Loreen, castigatoarea Eurovision 2012

0
2812


Loreen are 28 de ani si se supara atunci cand este catalogata ca artista R&B. "Este aproape bizar. Nu ascult niciodata muzica R&B sau soul.

Muzica din care ma inspir este muzica aia care te introduce intr-un fel de transa. Atat prin voce, cat si prin muzica. Artisti ca Bjork, o parte din muzica cantata de Enya, dar mai ales Lisa Gerrard".

Loreen a invatat sa cante la pian imitatandu-l pe minimalistul Michael Nyman si coloana sa sonora a filmului The Piano. "Vreau sa creez o muzica ce intr-adevar este se leaga de sufletul meu. Cred ca atunci muzica ajunge sa transmita cele mai multe stari".

Artista marturiseste ca nu are televizor, are doar un laptop pe care insa il foloseste doar pentru e-maluri si pentru programe de muzica. "Oamenii cu care muncesc ma urasc pentru faptul ca nici macar nu intru pe Facebook".

Euphoria, melodie scrisa si produsa de Peter Bostrom si de Thomas G:son, este al treilea single al lui Loreen (tot anul acesta, Thomas G:son a mai contribuit si la compunerea piesei pentru Spania, iar Peter Bostrom a lucrat la melodia Norvegiei). Loreen isi va lansa primul album in septembrie.

VIDEO Cine este Loreen, castigatoarea Eurovision 2012

Lasă un răspuns