Am un salon de frizerie in Kristianstad si caut 2 frizeri/frizerite

10
4507


Am un salon de frizerie in Kristianstad si caut 2 frizeri/frizerite pentru colaborare,ma mai intereseaza deasemenea o manechiurista si eventual o maseoza.

Conditia este sa stiti un pic de suedeza.Nu doresc sa angajez cu salariu ci sa lucram pe procent.

Cine este interesat sa-mi lase mesaj la adresa

laurentiu_jimmy@yahoo.com.

Multumesc si multa sanatate tuturor.

sursa : http://forumsuedia.activeboard.com/

10 COMENTARII

  1. Buna ziua! Suntem un cuplu din Romania. Nu avem cunostinte de suedeza ci cunostinte de baza de germana in caz ca ar fi de ajutor. Urmeaza sa obtin o diploma la un curs de maseur. Spuneti-mi daca sunteti interesat.

  2. Buna ziua, numele meu este Paul Lupan sunt interesat de oferta dumneavoastra impreuna cu sotia mea suntem stylisti-coafori de 20 de ani si dorim sa stim care sunt conditiile pentru a putea sa sta in suedia, chirie, intretinere, utilitati, care este procentul salarial, programul de lucru, doresc mai multe informatii, va multumesc anticipat, astept raspuns pe adresa de email; plupan @gmail.com, va doresc o zi buna in continuare.

  3. am un curs de manichiura-pedichiura am lucrat in Romania 1 an la un salon ca si manichiurista dar si in Suedia in Skarpnack ,astept un raspuns

  4. sunt coafeza cu o experienta de 4 ani in Romania si daca vreodata mai aveti nevoie sunt interesata. Stiu suededeza de nivel A2 si ma descurc in consilierea clientei på svenska.

Lasă un răspuns