Am un salon de frizerie in Kristianstad si caut 2 frizeri/frizerite

10
4336


Am un salon de frizerie in Kristianstad si caut 2 frizeri/frizerite pentru colaborare,ma mai intereseaza deasemenea o manechiurista si eventual o maseoza.

Conditia este sa stiti un pic de suedeza.Nu doresc sa angajez cu salariu ci sa lucram pe procent.

Cine este interesat sa-mi lase mesaj la adresa

laurentiu_jimmy@yahoo.com.

Multumesc si multa sanatate tuturor.

sursa : http://forumsuedia.activeboard.com/

10 COMENTARII

  1. Buna ziua! Suntem un cuplu din Romania. Nu avem cunostinte de suedeza ci cunostinte de baza de germana in caz ca ar fi de ajutor. Urmeaza sa obtin o diploma la un curs de maseur. Spuneti-mi daca sunteti interesat.

  2. Buna ziua, numele meu este Paul Lupan sunt interesat de oferta dumneavoastra impreuna cu sotia mea suntem stylisti-coafori de 20 de ani si dorim sa stim care sunt conditiile pentru a putea sa sta in suedia, chirie, intretinere, utilitati, care este procentul salarial, programul de lucru, doresc mai multe informatii, va multumesc anticipat, astept raspuns pe adresa de email; plupan @gmail.com, va doresc o zi buna in continuare.

  3. am un curs de manichiura-pedichiura am lucrat in Romania 1 an la un salon ca si manichiurista dar si in Suedia in Skarpnack ,astept un raspuns

  4. sunt coafeza cu o experienta de 4 ani in Romania si daca vreodata mai aveti nevoie sunt interesata. Stiu suededeza de nivel A2 si ma descurc in consilierea clientei på svenska.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.