Daca pe Boldea l-au adus din Congo, pe Grig de ce nu-l ridica din Suedia. Hai ca e simplu , suedezii au mai expulzat romani infractori sau cautati de procurori…

1
3358

foto: Bivolaru in Suedia :

Instanta suprema a decis, joi, sa retina spre rejudecare dosarul in care liderul MISA, Gregorian Bivolaru, a fost achitat pentru perversiune sexuala, act sexual cu un minor si trafic de minori, admitand astfel recursul procurorilor si desfiintand deciziile anterioare ale instantelor, informeaza Mediafax.

Decizia de casare a deciziilor anterioare si de retinere a cazului pentru rejudecare a fost luata dupa mai multe amanari de pronuntare.

Primul termen de judecata la curtea suprema a fost stabilit pentru 24 mai.

Judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) vor readministra dupa caz, partial sau integral, probele din acest dosar, urmand sa ia, la final, o decizie definitiva.

Tribunalul Sibiu si apoi Curtea de Apel Alba Iulia au decis achitarea liderului Miscarii de Integrare Spirituala in Absolut (MISA), pentru o parte din infractiunile pentru care a fost judecat, respectiv perversiune sexuala in forma continuata, doua infractiuni de act sexual cu un minor in forma continuata si doua infractiuni de trafic de minori. Decizia Curtii de Apel a fost contestata la ICCJ.

Instantele au dispus, totodata, incetarea procesului penal pentru alte infractiuni, respectiv coruptie sexuala, act sexual cu un minor, ambele in forma continuata, si trecerea frauduloasa a frontierei Romaniei, "ca urmare a intervenirii prescriptiei raspunderii penale".

In acest dosar au mai fost judecate doua persoane, Farkas Ferenc Zsolt si Farcasi Maria Mirona, iar in cazul acestora instanta a decis incetarea procesului penal, ca urmare a intervenirii prescriptiei raspunderii penale pentru tentativa la infractiunea de trafic de migranti si infractiuni de coruptie in forma continuata.

Gregorian Bivolaru este judecat pentru trafic de persoane si pentru alte sapte infractiuni si intr-un dosar aflat pe rolul Tribunalului Cluj.

In prezent, Bivolaru se afla in Suedia, unde a primit azil politic.
…  

Inalta Curte a decis sa rejudece cazul lui Gregorian Bivolaru

cititi si :

5 ani în Suedia l-au salvat de puşcărie pe Gregorian Bivolaru

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns