Ambasada României în Regatul Suediei: Promovarea României ca destinație turistică

0
2256
La 18 octombrie 2017, Ambasada României la Stockholm, în colaborare cu Ministerul român al Turismului și compania aeriană Blue Air, a organizat, la sediul ambasadei, o acțiune de promovare a României ca destinație turistică.
La eveniment au fost prezenți 20 de agenți de turism suedezi, reprezentanți ai Swedavia (compania publică de administrare a aeroporturilor, interesată de creșterea numărului zborurilor directe între România și Suedia), consulii onorifici ai României în Suedia, politicieni locali precum și ziariști din presa de profil.
Prezentările ambasadorului României și delegaților Ministerului român al Turismului, cât și cele ale reprezentanților firmelor românești de turism invitate și participante la manifestare, au generat un interes real din partea agențiilor suedeze de turism prezente. Intervențiile au acoperit o gamă largă de aspecte, pornind de la elemente cu caracter general, legate de caracteristicile spațiului economic, turistic și cultural românesc, până la oferte punctuale de pachete de specialitate.
Evenimentul a continuat cu o sesiune de networking unde au avut loc discuții directe între agenții de turism suedezi și operatorii români, stabilindu-se contacte și discutându-se oportunități de afaceri care ar urma să fie explorate în perioada următoare. Au fost prezentate și oferite produse culinare și vinuri românești.


Ambasada României în Regatul Suediei

Lasă un răspuns